Een succesvolle Zomeravondcompetitie

De laatste wedstrijd in de Zomeravondcompetitie is vereden, tijd om de balans op te maken.

Met een groeiend deelnemersveld en mooie resultaten bij zowel de Heren als de Nieuwelingen / Dames, is het een zeer succesvolle editie gebleken!

Lees verder!

 

 Naamloos

Facebook berichten

Foto´s van o.a. Dieuwke Kalsbeek! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Schoolfietskampioenschap 13 juli 2016.

Vandaag heeft het schoolfietskampioenschap Leeuwarden georganiseerd door de Fietsersbond Friesland plaatsgevonden, op de wielrenbaan het Kalverdijkje beschikbaar gesteld door Leeuwarder Wielervereniging De Friesche Leeuw.

De Fietsersbond heeft in samenwerking met LWV De Friesche Leeuw en Friesland Beweegt een leuk kampioenschap voor de basisschooljeugd opgezet.
Door vakantiedrukte en druk bezette scholen zo dicht tegen de vakantie aan, viel het deelnemersveld tegen.

10 deelnemers gingen de strijd met elkaar aan tijdens de gezamenlijke en individuele tijdrit. Tevens waren er prijzen voor de langzaamste fietser op het parcours van Friesland beweegt met daarvoor speciaal bestemde fietsen.

Desalniettemin waren de aanwezigen zeer enthousiast! We kunnen ondanks de opkomst spreken van een leuk Schoolfietskampioenschap.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

De laatste training voor de zomervakantie is een mooi moment voor een groepsfoto. Iedereen prettige vakantie! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

De afgelopen periode zijn er tal van fietsclinics voor de jeugd gehouden op onze wielerbaan. Deze werden georganiseerd door Frisia en de Fietsersbond Fryslân in samenwerking met de Friesche Leeuw. Onder begeleiding van onze jeugdtrainers Richard en Jeffrey kon de schooljeugd ervaren hoe het is om op een racefiets over de baan te racen. Wie weet zit er een nieuwe Tom Dumoulin of Marianne Vos bij!

Woensdagmiddag a.s. organiseert de Fietsersbond Fryslân i.s.m. de L.W.V. de Friesche Leeuw en stichting Friesland Beweegt voor het eerst een schoolfietskampioenschap voor lagere scholen in Leeuwarden op onze wielerbaan. Hieraan doen de kinderen mee die zich tijdens de clinic hiervoor hebben opgegeven.

Kijk op onze website voor meer informatie: friescheleeuw.nl/fl/schoolfietskampioenschap/
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Wedstrijden en evenementen