LWV de Friesche Leeuw – Nieuws

Nazomeravondcompetitie

Op 23 augustus starten we met de Nazomeravondcompetitie. Door de late schoolvakanties kunnen we niet eerder beginnen en na 13 september worden de avonden al te kort om nog avondwestrijden te houden. Dus vier wedstrijden:  op 23 en 30 augustus en 6 en 13 september.

Lees alles over de nazomeravondcompetitie op:  http://friescheleeuw.nl/fl/nazomeravondcompetitie-2017/

Leon Brinksma wint ronde van Wilhelminapark

De Flits van Snits  snelt voor het derde opeenvolgende jaar naar de overwinning in de koers van de Ronde van het Wilheminapark voor ID-Cycling te Utrecht en wordt 2 keer eerste en een keer 2e in de Speciale Omloop van de Veenkoloniën.

Meer >

Koga Noordelijke Wielercompetitie

De Koga NWC 2017 wordt dit jaar georganiseerd door 6 verenigingen uit district Noord. In totaal staan er 7 wedstrijden op het programma welke zijn terug te vinden op de KNWU kalender.

De Koga NWC is een initiatief van de LWV de Friesche Leeuw en is bedoeld als laagdrempelige wedstrijd voor de categorieën jeugd tot junioren (m/v). De finale van de competitie wordt verreden op de wielerbaan in Leeuwarden.

Informatie, standen en uitslagen van deze competitie zijn terug te vinden op www.knwunoord.nl.

 

Facebook berichten

Op 23 augustus starten we met de Nazomeravondcompetitie. Door de late schoolvakanties kunnen we niet eerder beginnen en na 13 september worden de avonden al te kort om nog avondwestrijden te houden. Dus vier wedstrijden: op 23 en 30 augustus en 6 en 13 september.

Lees alles over de nzac op friescheleeuw.nl/fl/nazomeravondcompetitie-2017/
... MeerMinder

Nazomeravondcompetitie 2017

augustus 23, 2017, 7:00pm - september 13, 2017, 8:00pm

Op 23 augustus starten we met de Nazomeravondcompetitie. Door de late schoolvakanties kunnen we niet eerder beginnen en na 13 september worden de avonden al te kort om nog avondwestrijden te houden. Dus vier wedstrijden: op 23 en 30 augustus en 6 en 13 september. Lees alles over de nzac op friescheleeuw.nl/fl/nazomeravondcompetitie-2017/

Bekijk op Facebook

Laatste training voor de zomervakantie voor de jeugd. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Zomeravondtraining ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Evenementen en Wedstrijden