Trainingskamp Tecklenburg

Van 10 t/m 12 maart 2017 organiseert de Friesche Leeuw opnieuw een trainingsweekend in Tecklenburg, Duitsland. Dit weekend is bedoeld als voorbereiding op het nieuwe wedstrijdseizoen.

Wij vertrekken vrijdag 10 maart om 16.00 met z’n allen. Bij de jeugdherberg staat dan bij aankomst het eten klaar. Zaterdagochtend gaat de jeugd een klein rondje fietsen om de benen te testen. ‘s Middags zullen we een grotere ronde gaan fietsen waarbij we enkele hellingen tegen zullen komen. De nieuwelingen gaan meteen een grote ronde fietsen.
Zaterdagavond kunnen we lekker uitrusten en een gezellige avond met elkaar hebben.

Zondagochtend zullen we opnieuw op de fiets stappen. ‘s Middags pakken we onze spullen om vervolgens rond 17.00 uur weer in Leeuwarden aan te komen. Bij alle fietstochten is begeleiding met een volgauto aanwezig.

Dit jaar bestaat ook de mogelijkheid om in plaats van de racefiets, de mountainbike mee te nemen. Alleen wanneer hier voldoende belangstelling voor is, zal er een mtb-training worden gegeven.

De kosten voor dit weekend zijn €100,- per persoon. Dit bedrag zal in 2 termijnen van €50,- worden afgeschreven (aanmelden betekent dat er voor diegene gereserveerd wordt en dat dit betalingsverplichtingen met zich meebrengt).

Schrijf je middels onderstaand formulier in voor 4 november zodat de Friesche Leeuw een reservering kan plaatsen.

Trainingskamp
Bezig met versturen

tecklenburg2016_600