Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie 2017.

WV Snits en LWV de Friesche Leeuw organiseren in 2017 samen weer de Voorjaarscompetitie. De wedstrijden worden verreden op zaterdag en de start is steeds om 13.00 uur. Het wedstrijdschema is als volgt:

4 februari                          Leeuwarden ( Openingswedstrijd)
11 februari                        Sneek
18 februari                        Leeuwarden
25 februari                        Sneek
4 maart                             Leeuwarden
11 maart                            Sneek
18 maart                            Leeuwarden
25 maart                            Sneek ( Finale)

De wedstrijden in Sneek worden verreden op het sportpark Schuttersveld, die in Leeuwarden op het wielerparcours Kalverdijkje-Zuid (8925 JJ ). Er wordt gereden in twee categorieën: Heren en Dames/Nieuwelingen. De heren rijden één uur en drie ronden, de Dames /Nieuwelingen drie kwartier en drie ronden. De deelnemers moeten minimaal in bezit zijn van een geldige KNWU licentie of een basislidmaatschap 2017. Leden van WV Snits hebben een eigen lidmaatschapskaart die ook geldig is voor deelname.

Zonder licentie of basislidmaatschapskaart kun je niet deelnemen aan deze wedstrijden!

Inschrijfgeld is € 3,00 per wedstrijd. De inschrijving is open vanaf 40 minuten voor de start in de sportkantine het Leeuwenhonk, 8924 JJ Leeuwarden. Vanaf de rotonde in het Kalverdijkje de bewegwijzeringsbordjes met LWV de Friesche Leeuw volgen.

Er wordt gereden met MYLAPS transponders. Iemand die geen transponder heeft kan die huren voor € 10,00 en met een borg van  € 25,00. Het aantal transponders is beperkt en op=op. Het inleveren van de gehuurde transponders kan tot  twee uur na de wedstrijd. Het niet tijdig inleveren heeft financiële consequenties. Transponders kun je ook bestellen/kopen via de webshop van MYLAPS Sports Timing ( http://wwwmylaps.com/en/products/prochip-flex/241).

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor het klassement van de competitie ( 10,1 / 9 / 8 / 7 enz.). De uitslagen en de stand van de competitie worden op de website van LWV de Friesche Leeuw en WV Snits geplaatst. De prijsuitreiking is direct na de finalewedstrijd in Sneek.

De prijswinnaars moeten persoonlijk de prijs in ontvangst nemen. Anders vervalt de prijs!

Bij twijfel of de wedstrijd doorgaat raadpleeg je de website van de betreffende vereniging: www.wvsnits.nl of www.defriescheleeuw.nl.