Zomeravondcompetitie 2017 start op 29 maart

thomp68    maart 13, 2017    Reacties uitgeschakeld voor Zomeravondcompetitie 2017 start op 29 maart

Op 29 maart start LWV de Friesche Leeuw weer met de zomeravondcompetitie op het Kalverdijkje. De wedstrijden staan vermeld in de KNWU-kalender. De finalewedstrijd is op 5 juli.

Er wordt in twee categorieën gereden: Heren en Dames / Nieuwelingen. De deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van een geldige KNWU-licentie of een basislidmaatschap 2017 in de resp. categorieën. Leden van WV Snits hebben een eigen lidmaatschapskaart die ook geldig is.

Zonder licentie of lidmaatschapskaart kun je niet deelnemen aan de wedstrijden!

De licenties / kaarten worden bij het inschrijven afgegeven en krijg je bij het inleveren van je rugnummer weer terug. Alle wedstrijden starten op woensdagavond om 19.00 uur. Het inschrijfgeld is € 3,00 per wedstrijd en de inschrijving is open vanaf 18.00 uur in de sportkantine het Leeuwenhonk, Kalverdijkje 64, 8924 JJ Leeuwarden. Vanaf de rotonde in het Kalverdijkje en de Egelantierstraat de wegbewijzeringsbordjes volgen.

I.v.m. het gebruik van MYLAPS is het nodig dat je minimaal een kwartier voor aanvang van de wedstrijd ingeschreven bent. Ook moet elke fiets voorzien zijn van een MYLAPS-transponder. Heb je geen transponder dan kun je die huren voor € 5,00 per wedstrijd. Het aantal huurtransponders is beperkt en op=op. Het inleveren van die transponders moet direct na afloop van de wedstrijd. Niet tijdig inleveren heeft financiële consequenties. Transponders kun je ook zelf bestellen / kopen via de webshop van MYLAPS Sport Timing (http://www.mylaps.com/en/products/prochip-flex/241).

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor het klassement van de competitie (10,1 / 9 / 8 enz.) De uitslagen en de stand van de competitie worden op de website van LWV de Friesche Leeuw bijgehouden. De prijsuitreiking is direct na de finale wedstrijd op 5 juli in het Leeuwenhonk bij het Kalverdijkje. De winnaars van de competitie krijgen een wisselbeker en er zijn geldprijzen. Per wedstrijd zijn er twee tussensprints die ook een klein prijsje opleveren.

De prijswinnaars moeten de prijs persoonlijk in ontvangst nemen, anders vervalt de prijs!

Bij twijfel of de wedstrijd doorgaat raadpleeg je de website van de Friesche Leeuw: www.defriescheleeuw.nl.

De uitslagen kun je terugvinden op de pagina met uitslagen.

ZAC_1_700