LWV de Friesche Leeuw – Nieuws

Voorjaarscompetitie 2019

Ook in 2019 organiseren WV Snits en LWV de Friesche Leeuw weer samen de voorjaarscompetitie. De wedstrijden worden verreden op zaterdag en beginnen steeds om 13.00 uur.

Het wedstrijdschema is als volgt:

9 februari Snits ( Openingswedstrijd )
16 februari Leeuwarden
23 februari Snits
2 maart Leeuwarden
9 maart Snits
16 maart Snits (!)
23 maart Leeuwarden (!)
30 maart Leeuwarden ( Finale )

Lees hier alles over de voorjaarscompetitie =>

Uitslagen =>

Nieuwe sponsoren en kleding

Met trots presenteren wij de nieuwe kleding van LWV de Friesche Leeuw met een nieuwe kledingleverancier en vertrouwde en nieuwe sponsoren. In de afgelopen maanden zijn er intensieve gesprekken geweest met een geweldig resultaat.

Met veel vertrouwen gaan wij de komende drie jaar samenwerken met Bioracer. Bioracer biedt zeer hoogwaardige kleding, is innovatief, ambitieus en servicegericht. Installatiebedrijf P. de Vries / Vriezon zal de komende drie jaar hoofdsponsor zijn van onze vereniging. Daarnaast blijven Rabobank en Bouw- en restauratiebedrijf Sytse Douwe van der Vegt ons trouw als sponsor. Een vijftal nieuwe sponsoren heeft zich aan ons verbonden!

Fysio058
Adrenna Arbeidsrechtadvocaten
Frame.frl
Joop Zandberg Rijwielen
Meconaf

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Geen elite belofte team Friesche Leeuw

LWV De Friesche Leeuw heeft in de afgelopen maanden samen met WV Otto Ebbens en WV Kapenga Home Center intensief gewerkt aan het opzetten van een elite belofte team. Na evaluatie heeft de Friesche Leeuw besloten om niet deel te nemen aan de oprichting van deze ploeg. De Friesche Leeuw heeft zich als doel gesteld om haar amateurploeg zo spoedig mogelijk verder te ontwikkelen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Uiteraard houden wij u van die ontwikkelingen in de komende weken op de hoogte. De Friesche Leeuw wenst WV Kapenga Home Center veel succes met de oprichting van een elite belofte team en zal gezamenlijk met WV Otto Ebbens dit initiatief ondersteunen waar mogelijk.

Vrijwilligers gezocht!

Onze wielervereniging is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het organiseren van wielerwedstrijden op onze wielerbaan te Leeuwarden.

Ieder jaar organiseren wij diverse wedstrijden op onze wielerbaan zoals de voorjaarscompetitie, zomeravondcompetitie en de nazomeravondcompetitie. Zonder vrijwilligers zouden wij deze wedstrijden niet meer kunnen organiseren. Op dit moment hebben wij een tekort aan vrijwilligers om de wedstrijden te kunnen blijven organiseren. Daarom zijn wij naarstig op zoek naar versterking van ons team. De werkzaamheden zijn o.a.; het ondersteunen bij de inschrijving, hand- en spandiensten rondom en tijdens de wedstrijd, jureren en het werken met het Mylapssysteem. Iedere wedstrijd neemt ongeveer 2 uur van je tijd in beslag.

Ben jij degene die ons uit de brand helpt? Meld je dan snel aan als vrijwilliger bij Henk Mylius, h.mylius@chello.nl , telnr. 058-2664301 of Thom Postma, friescheleeuw@thpostma.nl Indien je meer informatie wenst, kun je ook bij hen terecht.

     

Facebook berichten

5 dagen geleden

LWV De Friesche Leeuw

Yes! Start Jeugd Sponsor Actie van Poiesz.
Vanaf vandaag kunnen we beginnen met het sparen van munten voor de club.
Veel succes allemaal, spaar er zoveel mogelijk
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

6 dagen geleden

LWV De Friesche Leeuw

Vandaag was alweer de laatste wedstrijd in de knwu noord icw competitie. Omdat de wedstrijd in Norg niet door kon gaan werd deze verreden op het ronostrand. Een mooi parcours met flink wat zand maakte dat de verschillen ook vandaag weer duidelijk waren. Melissa de Haan reed een mooie wedstrijd, en wist zo haar derde plek in het klassement veilig te stellen🥉. Voor Paul Bijlsma was het al zeker dat hij het klassement zou winnen, dat dit terecht was liet hij zien door vandaag ook weer als eerste over de streep te komen🥇. Beiden gefeliciteerd met deze mooie prestatie! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

LWV De Friesche Leeuw

Team nieuwelingen en junioren van de Friesche Leeuw volbrengen de winter fietselfstedentocht. Bikkels. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

LWV De Friesche Leeuw

WinterFiets Elfstedentocht
De Finish..en jawel oude bekende.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Evenementen en Wedstrijden

Evenement details:

 • za
  14
  jul
  2018

  Forte MTB zomercup

  Kalverdijkje, Leeuwarden