LWV de Friesche Leeuw – Nieuws

Voorjaarscompetitie 2019

Ook in 2019 organiseren WV Snits en LWV de Friesche Leeuw weer samen de voorjaarscompetitie. De wedstrijden worden verreden op zaterdag en beginnen steeds om 13.00 uur.

Het wedstrijdschema is als volgt:

9 februari Snits ( Openingswedstrijd )
16 februari Leeuwarden
23 februari Snits
2 maart Leeuwarden
9 maart Snits
16 maart Snits (!)
23 maart Leeuwarden (!)
30 maart Leeuwarden ( Finale )

Lees hier alles over de voorjaarscompetitie =>

Uitslagen =>

Nieuwe sponsoren en kleding

Met trots presenteren wij de nieuwe kleding van LWV de Friesche Leeuw met een nieuwe kledingleverancier en vertrouwde en nieuwe sponsoren. In de afgelopen maanden zijn er intensieve gesprekken geweest met een geweldig resultaat.

Met veel vertrouwen gaan wij de komende drie jaar samenwerken met Bioracer. Bioracer biedt zeer hoogwaardige kleding, is innovatief, ambitieus en servicegericht. Installatiebedrijf P. de Vries / Vriezon zal de komende drie jaar hoofdsponsor zijn van onze vereniging. Daarnaast blijven Rabobank en Bouw- en restauratiebedrijf Sytse Douwe van der Vegt ons trouw als sponsor. Een vijftal nieuwe sponsoren heeft zich aan ons verbonden!

Fysio058
Adrenna Arbeidsrechtadvocaten
Frame.frl
Joop Zandberg Rijwielen
Meconaf

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Geen elite belofte team Friesche Leeuw

LWV De Friesche Leeuw heeft in de afgelopen maanden samen met WV Otto Ebbens en WV Kapenga Home Center intensief gewerkt aan het opzetten van een elite belofte team. Na evaluatie heeft de Friesche Leeuw besloten om niet deel te nemen aan de oprichting van deze ploeg. De Friesche Leeuw heeft zich als doel gesteld om haar amateurploeg zo spoedig mogelijk verder te ontwikkelen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Uiteraard houden wij u van die ontwikkelingen in de komende weken op de hoogte. De Friesche Leeuw wenst WV Kapenga Home Center veel succes met de oprichting van een elite belofte team en zal gezamenlijk met WV Otto Ebbens dit initiatief ondersteunen waar mogelijk.

Vrijwilligers gezocht!

Onze wielervereniging is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het organiseren van wielerwedstrijden op onze wielerbaan te Leeuwarden.

Ieder jaar organiseren wij diverse wedstrijden op onze wielerbaan zoals de voorjaarscompetitie, zomeravondcompetitie en de nazomeravondcompetitie. Zonder vrijwilligers zouden wij deze wedstrijden niet meer kunnen organiseren. Op dit moment hebben wij een tekort aan vrijwilligers om de wedstrijden te kunnen blijven organiseren. Daarom zijn wij naarstig op zoek naar versterking van ons team. De werkzaamheden zijn o.a.; het ondersteunen bij de inschrijving, hand- en spandiensten rondom en tijdens de wedstrijd, jureren en het werken met het Mylapssysteem. Iedere wedstrijd neemt ongeveer 2 uur van je tijd in beslag.

Ben jij degene die ons uit de brand helpt? Meld je dan snel aan als vrijwilliger bij Henk Mylius, h.mylius@chello.nl , telnr. 058-2664301 of Thom Postma, friescheleeuw@thpostma.nl Indien je meer informatie wenst, kun je ook bij hen terecht.

     

Facebook berichten

5 dagen geleden

LWV De Friesche Leeuw

Sparen jullie ook allemaal mee deze week voor LWV De Friesche Leeuw. JSA bij Poiesz Leeuwarden Centrum, Poiesz.Deze week is het onze week bij Poiesz Leeuwarden Centrum. De spaarsprinter van deze week is een kilo overheerlijke kinderbananen. Daarbij spaar je maar liefst 15 munten voor onze club. Zaterdag 23 maart promoten wij als jeugd onze club bij Poiesz Leeuwarden Centrum. Kom je ook even langs voor de goede aanbiedingen en om je munten in te leveren?

Lever snel al je munten in om de jeugd te sponseren.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

5 dagen geleden

LWV De Friesche Leeuw

Deze week is het onze week bij Poiesz Leeuwarden Centrum. De spaarsprinter van deze week is een kilo overheerlijke kinderbananen. Daarbij spaar je maar liefst 15 munten voor onze club. Zaterdag 23 maart promoten wij als jeugd onze club bij Poiesz Leeuwarden Centrum. Kom je ook even langs voor de goede aanbiedingen en om je munten in te leveren?

Lever snel al je munten in om de jeugd te sponseren.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

LWV De Friesche Leeuw

Alweer een nieuwe week vol nieuwe spaaracties bij @Poiesz.lever de spaarpunten weer allemaal in. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

LWV De Friesche Leeuw

Gistermiddag tekende Johan Meijer, eigenaar directeur van P. De Vries Installatietechnieken de 3 jarige overeenkomst als HOOFDSPONSOR van onze bloeiende wielervereniging. Onder toeziend oog van onze voorzitter Mattijs de Vries en bestuurslid commerciele zaken Frans Hettema werden de koffiemokken geheven op een langdurige samenwerking, waar wij erg trots op zijn!

Graag stelt Johan Meijer zijn bedrijf aan u voor: P. de Vries Installatietechnieken BV is een dynamisch bedrijf en opereert voornamelijk in de Noordelijke provincies, met Leeuwarden als thuisbasis. Wij bieden u een team van professionele, gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers die thuis zijn op alle installatiegebieden zoals: gasinstallaties, waterinstallaties, verwarmingsinstallaties, warmtepompinstallaties, elektra installaties, zink- en dakwerkzaamheden, sanitair, luchtbehandeling, airconditioning, legionellapreventie, alarminstallaties, spraak / databekabeling, brand- en inbraakalarmering, LED-verlichting, PV-panelen, IR-panelen
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Evenementen en Wedstrijden

Evenement details:

 • wo
  29
  aug
  2018

  Nazomeravondcompetitie

  7:00 pmKalverdijkje, Leeuwarden