LWV de Friesche Leeuw – Nieuws

22 december ICW wintercompetitie

Op zaterdag 22 december organiseren we op het Kalverdijkje wedstrijden MTB en Veldrijden in het kader van de ICW Wintercompetitie van de KNWU-District Noord.
Inschrijven kan tot 30 min. voor aanvang van de wedstrijd in de permanence het Leeuwenhonk.

Lees hier alles over de ICW wedstrijd =>

Nieuwe sponsoren en kleding

Met trots presenteren wij de nieuwe kleding van LWV de Friesche Leeuw met een nieuwe kledingleverancier en vertrouwde en nieuwe sponsoren. In de afgelopen maanden zijn er intensieve gesprekken geweest met een geweldig resultaat.

Met veel vertrouwen gaan wij de komende drie jaar samenwerken met Bioracer. Bioracer biedt zeer hoogwaardige kleding, is innovatief, ambitieus en servicegericht. Installatiebedrijf P. de Vries / Vriezon zal de komende drie jaar hoofdsponsor zijn van onze vereniging. Daarnaast blijven Rabobank en Bouw- en restauratiebedrijf Sytse Douwe van der Vegt ons trouw als sponsor. Een vijftal nieuwe sponsoren heeft zich aan ons verbonden!

Fysio058
Adrenna Arbeidsrechtadvocaten
Frame.frl
Joop Zandberg Rijwielen
Meconaf

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Geen elite belofte team Friesche Leeuw

LWV De Friesche Leeuw heeft in de afgelopen maanden samen met WV Otto Ebbens en WV Kapenga Home Center intensief gewerkt aan het opzetten van een elite belofte team. Na evaluatie heeft de Friesche Leeuw besloten om niet deel te nemen aan de oprichting van deze ploeg. De Friesche Leeuw heeft zich als doel gesteld om haar amateurploeg zo spoedig mogelijk verder te ontwikkelen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Uiteraard houden wij u van die ontwikkelingen in de komende weken op de hoogte. De Friesche Leeuw wenst WV Kapenga Home Center veel succes met de oprichting van een elite belofte team en zal gezamenlijk met WV Otto Ebbens dit initiatief ondersteunen waar mogelijk.

Vrijwilligers gezocht!

Onze wielervereniging is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het organiseren van wielerwedstrijden op onze wielerbaan te Leeuwarden.

Ieder jaar organiseren wij diverse wedstrijden op onze wielerbaan zoals de voorjaarscompetitie, zomeravondcompetitie en de nazomeravondcompetitie. Zonder vrijwilligers zouden wij deze wedstrijden niet meer kunnen organiseren. Op dit moment hebben wij een tekort aan vrijwilligers om de wedstrijden te kunnen blijven organiseren. Daarom zijn wij naarstig op zoek naar versterking van ons team. De werkzaamheden zijn o.a.; het ondersteunen bij de inschrijving, hand- en spandiensten rondom en tijdens de wedstrijd, jureren en het werken met het Mylapssysteem. Iedere wedstrijd neemt ongeveer 2 uur van je tijd in beslag.

Ben jij degene die ons uit de brand helpt? Meld je dan snel aan als vrijwilliger bij Henk Mylius, h.mylius@chello.nl , telnr. 058-2664301 of Thom Postma, friescheleeuw@thpostma.nl Indien je meer informatie wenst, kun je ook bij hen terecht.

     

Facebook berichten

1 week geleden

LWV De Friesche Leeuw

Rizwan rijdt zijn wedstrijden in Engeland in de clubkleuren van de Friesche Leeuw. Go for it Rizwan!Central (& Eastern) Champs last week. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

LWV De Friesche Leeuw

Even wat anders. Vandaag ging de zondagtraining door de blubber van Appelscha en Diever. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

LWV De Friesche Leeuw

Geweldig leuke eerste Bootcamp gehad met de jeugd. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

LWV De Friesche Leeuw

Duurtraining op zondag. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

4 weken geleden

LWV De Friesche Leeuw

Leeuwen houden geen winterslaap. Shorttrack in Bormio. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Evenementen en Wedstrijden

Evenement details:

 • wo
  29
  aug
  2018

  Nazomeravondcompetitie

  7:00 pmKalverdijkje, Leeuwarden