LWV de Friesche Leeuw – Nieuws

Najaarscompetitie 2021

De wedstrijden van de NJC 2021 gaan niet door i.v.m. te weinig belangstelling.

WV Drachten en LWV de Friesche Leeuw organiseren samen de najaarscompetitie 2021. De wedstrijden worden op zaterdag 11:00 verreden, afwisselend op de baan in Drachten en Leeuwarden. Deelname is alleen mogelijk na voorinschrijving via MijnKNWU.

Wedstrijd data:

 • Zaterdag 11 september 11:00 Leeuwarden
 • Zaterdag 18 september 11:00 Drachten geannuleerd
 • Zaterdag 25 september 11:00 Drachten geannuleerd
 • Zaterdag 2 oktober       11:00 Leeuwarden geannuleerd
 • Zaterdag 9 oktober     11:00 Leeuwarden geannuleerd

=> Lees hier alles over de najaarscompetitie

Nazomeravondcompetitie 2021

De LWV de Friesche Leeuw organiseert vanaf  18 augustus de zomeravondcompetitie voor iedereen vanaf categorie nieuwelingen met een KNWU start- of wedstrijd licentie.

Inschrijven kan een week voor de wedstrijd via MijnKNWU.

Wedstrijd data:

 • Woensdag 18 augustus 19:00
 • Woensdag 25 augustus 19:00
 • Woensdag 1 september 19:00
 • Woensdag 8 september 19:00

=> Lees hier alles over de nazomeravondcompetitie

Zomeravondcompetitie 2021

De zomeravondcompetitie die normaal gesproken op woensdagavond van start gaat met de zomertijd kan voorlopig helaas niet doorgaan i.v.m. de corona maatregelen.

Zodra dit weer mogelijk is maken wij hier melding van op onze site en social media.

De wedstrijdcommissie

Amateurteam LWV de Friesche Leeuw maakt mooie stap in 2021

Het leven is net als een fiets, om je balans te houden moet je in beweging zijn (Albert Einstein).

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het versterken van de jeugd- nieuwelingen- en junioren categorieën van LWV De Friesche Leeuw. Met veel plezier zien wij steeds meer renners en rensters in deze leeftijdsgroepen bij onze vereniging.

Wij hopen dat de komende jaren onze talenten gaan doorstromen naar onze amateurs. Dit team krijgt nu al een goede impuls met de komst van de renners van 'Meijer racing team'.

Met de komst van Rein Schiphof, Jack Kuper, Hylke Wijnsma, Bauke Bouwstra, Janco Hogendorp, Sander Hoekstra, Erik Slijver en Ruben Marinus krijgt het amateurteam van de club een mooie kwaliteitsimpuls. We kijken uit om de nieuwe renners te verwelkomen.

In 2021 is het onze ambitie om het ingezette beleid voort te zetten binnen de club, vanuit de basis verder groeien en voor alle renners en rensters goede trainingen faciliteren die zij zelf inzetten in de wedstrijden. Alleen ga je sneller, samen kom je verder daar geloven wij in. Samen met alle vrijwilligers, bestuursleden, trainers en sponsoren zetten wij ons in voor de wielersport.

Facebook berichten

2 maanden geleden

LWV De Friesche Leeuw
Onze vrienden van Sneek organiseren aankomende zaterdag nog een laatste wedstrijd dit seizoenen. Komt allen!Komende zaterdag is het tijd voor de Wielerronde van Suwâld. Uitgebreid prijzenpakket aanwezig, schrijf je nu in! inschrijven.nl/form/2021101650243-nl ... MeerMinder
Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

LWV De Friesche Leeuw
Woensdagavond start de nazomeravondcompetitie. Schrijf je in via MijnKNWU. ... MeerMinder
Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

LWV De Friesche Leeuw
De Friesche Leeuw organiseert op woensdagavond 28 juli de zomeravondtrainingswedstrijd #5.De wedstrijd is voor iedereen vanaf categorie nieuwelingen met een KNWU start- of wedstrijd licentie. De wedstrijden moeten gezien worden als training en is laagdrempelig van opzet. Deelnemen is gratis, er wordt geen uitslag bekend gemaakt en er zijn geen prijzen te winnen. Deelname is op eigen risico en er is geen EHBO op de baan aanwezig.De wedstrijd begint om 19:00 uur en inschrijven kun je bij de baan.WV Kapenga Home Center; WV Otto Ebbens; WV Snits ... MeerMinder
Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

LWV De Friesche Leeuw
De Friesche Leeuw organiseert op woensdagavond 21 juli de zomeravondtrainingswedstrijd #4.De wedstrijd is voor iedereen vanaf categorie nieuwelingen met een KNWU start- of wedstrijd licentie. De wedstrijden moeten gezien worden als training en is laagdrempelig van opzet. Deelnemen is gratis, er wordt geen uitslag bekend gemaakt en er zijn geen prijzen te winnen. Deelname is op eigen risico en er is geen EHBO op de baan aanwezig.De wedstrijd begint om 19:00 uur en inschrijven kun je bij de baan.WV Kapenga Home Center; WV Otto Ebbens; WV Snits ... MeerMinder
Bekijk op Facebook

Evenementen en Wedstrijden

Evenement details:

 • za
  20
  mrt
  2021

  Voorjaarscompetitie #5 2021

  11:00 amWielerbaan Sneek

  https://friescheleeuw.nl/fl/voorjaarscompetitie/