Leeuw van Leeuwarden

De Leeuw van Leeuwarden! De wielerwedstrijd van Leeuwarden.

Ben je een fan van wielrennen? Hou je van spanning en spektakel? Dan mag je de Leeuw van Leeuwarden niet missen! Op zaterdag 23 maart 2024 organiseert de Leeuwarder wielervereniging de Friesche Leeuw een unieke wielerwedstrijd op de prachtige Leeuwarder wielerbaan op het Kalverdijkje. Deze wedstrijd is onderdeel van de nationale KNWU kalender en staat open voor verschillende categorieën renners. Of je nu een startlicentie hebt, een sportklasse rijder bent, een amateur of een belofte, er is een wedstrijd voor jou!

De eerste wedstrijd begint om 11:00 uur en is voor de startlicentie- en sportklasse-renners. Zij zullen strijden om de eer en de prijzen in een wedstrijd over 50 KM. Om 13:00 uur is het de beurt aan de amateurs en de belofterenners. Zij zullen het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd over 65 KM. Wie zal de snelste zijn en de Leeuw van Leeuwarden worden?

Kom naar het Kalverdijkje en moedig de renners aan! Geniet van de sfeer, de gezelligheid en de sportiviteit. Er is ook een kantine waar je iets kunt drinken en eten. De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Wil je meer weten over de Leeuw van Leeuwarden? Neem dan contact op met de Friesche Leeuw via wedstrijdenfl@gmail.com. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt! Inschrijven doe je op mijnKNWU.

De Leeuw van Leeuwarden: Mis het niet en kom op zaterdag 23 maart 2024 naar het Kalverdijkje!

Locatie: Kalverdijkje 64, Leeuwarden
Datum: 23 maart 2024
Tijd: 11:00 uur tot ca. 14:30 uur
Contact: wedstrijdendfl@gmail.com