Sponsorkliks

De Friesche Leeuw doet mee aan SponsorKliks. Dit is een makkelijke manier die de vereniging wat extra inkomsten kan opleveren, zonder dat het leden zelf extra geld kost! Wanneer je online iets besteld, bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd, dan ontvangt de vereniging hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, HEMA, Zooplus en Expedia mee. Bij elke bestelling gaat een klein percentage van het aankoopbedrag naar de vereniging. Het enige wat je hiervoor dus hoeft te doen: Als je een online aankoopt doet, de webwinkel bezoeken via de SponsorKliks-pagina van de Friesche Leeuw.  


Hoe werkt het precies?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie gaat vervolgens naar de Friesche Leeuw. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert de Friesche Leeuw hier direct van. Je blijft anoniem. Noch SponsorKliks, noch de Friesche Leeuw weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de vereniging is bedoeld.   Je kunt de SponsorKliks-pagina van de Friesche Leeuw bezoeken door HIER TE KLIKKEN.
Of door op de onderstaande afbeelding te klikken (deze vind je ook terug onze homepage).
Sla deze pagina in je webbrowser onder de favorieten. Je kunt de pagina ook altijd terug vinden via onze website! Ook is er een app die je kunt downloaden voor de tablet en smartphone.
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks
Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Bezoek de SponsorKliks-pagina van de Friesche Leeuw en klik op een winkellogo. Vervolgens opent de website van die winkel. Als jij vervolgens iets koopt dan ontvangt De Friesche Leeuw een klein bedrag van de aankoop zonder dat het jou iets extra kost. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.