Nazomeravondcompetitie 2018

Op 22 augustus starten we met de Nazomeravondcompetitie. Door de late schoolvakanties kunnen we niet eerder beginnen en na 12 september worden de avonden al te kort om nog avondwestrijden te houden. Dus vier wedstrijden:  op 22 en 29 augustus en 5 en 12 september.

Er wordt gereden in twee categorieën: Heren en Dames/Nieuwelingen. De deelname staat open voor houders van een KNWU-licentie of een KNWU-basislidmaatschap in de genoemde categorieën. WV Snitsleden hebben een eigen lidmaatschapskaart die ook geldig is.

Zonder licentie of lidmaatschapskaart kun je niet deelnemen aan de wedstrijden!

De licenties/kaarten worden afgegeven bij de inschrijving en krijg je terug  bij de inlevering van je rugnummer. Alle wedstrijden starten om 19.00 uur. Inschrijfgeld is € 3,00. De inschrijving is in de sportkantine “het Leeuwenhonk”, Kalverdijkje 64, 8924 JJ te Leeuwarden en is open vanaf 45 min. tot 15 min. voor de start van de wedstrijd. De Dames/Nieuwelingen rijden 45 min. plus drie ronden en de Heren rijden één uur en drie ronden. Na hun finish moeten de Dames/Nieuwelingen het parcours verlaten. Tijdens de wedstrijd zijn er twee premiesprints, twee prijzen voor de Dames/ Nieuwelingen en drie voor de Heren.

I.v.m. het gebruik van MYLAPS moet elke fiets van een goed werkende MYLAPS-transponder voorzien zijn. Zonder transponder kom je niet in de uitslag voor! Heb je geen transponder dan kun je die huren voor € 5,00 per wedstrijd. Het aantal huurtransponders is beperkt en op=op. Het inleveren van de transponders moet direct na de wedstrijd. Niet tijdig inleveren heeft financiële consequenties.

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor het klassement van de competitie ( 10,1 / 9 / 8 / enz.) De uitslagen en de stand van de competitie worden op de website van de LWV de Friesche Leeuw bijgehouden. De prijsuitreiking is direct na de finale wedstrijd op 13 september in het Leeuwenhonk bij het Kalverdijkje. De winnaars krijgen geldprijzen.

De winnaars moeten persoonlijk de prijs in ontvangst nemen, anders vervalt de prijs!

Bij twijfel of een wedstrijd doorgaat raadpleeg je de website van de Friesche Leeuw: www.defriescheleeuw.nl.

De wedstrijdcommissie LWV de Friesche Leeuw.