Nazomeravondcompetitie 2019

Op 21 augustus starten we met de Nazomeravondcompetitie. Na 12 september worden de avonden al te kort om nog avondwedstrijden te houden. Dus een competitie van slechts vier wedstrijden: op 21 en 28 augustus en 4 en 11 september.

Er wordt gereden in twee categorieën: Heren en Dames/Nieuwelingen. De deelname staat open voor houders van een KNWU-licentie of een KNWU-basislidmaatschap in de genoemde categorieën. WV Snitsleden hebben een eigen lidmaatschapskaart die ook geldig is.

Zonder licentie of lidmaatschapskaart kun je niet deelnemen aan de wedstrijden!

De licenties/kaarten moeten getoond worden bij de inschrijving. Alle wedstrijden starten om 19.00 uur. Inschrijfgeld is € 3,00. De inschrijving is in de sportkantine “het Leeuwenhonk”, Kalverdijkje 64, 8924 JJ te Leeuwarden en is open vanaf 45 min. tot 15 min. voor de start van de wedstrijd. Deelnemers aan het abonnement hoeven niet in te schrijven en kunnen direct de baan opgaan. De Dames/Nieuwelingen rijden 45 min. plus drie ronden en de Heren rijden één uur en drie ronden. Na hun finish moeten de Dames/Nieuwelingen het parcours verlaten. Tijdens de wedstrijd zijn er twee premiesprints, twee prijzen voor de Dames/ Nieuwelingen en twee voor de Heren. Ook voor de eerste twee aankomende renners in beide categorieën is een prijsje.

I.v.m. het gebruik van MYLAPS moet elke fiets van een goed werkende MYLAPS-transponder voorzien zijn. Zonder goed werkende transponder kom je niet in de uitslag voor! Heb je geen transponder dan kun je die huren voor € 5,00 per wedstrijd. Het aantal huurtransponders is beperkt en op=op. Het inleveren van de transponders moet direct na de wedstrijd. Niet tijdig inleveren heeft financiële consequenties.

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor het klassement van de competitie ( 10,1 / 9 / 8 / enz.) De uitslagen en de stand van de competitie worden op de website van de LWV de Friesche Leeuw bijgehouden. De prijsuitreiking is direct na de finale wedstrijd op 11 september in het Leeuwenhonk bij het Kalverdijkje. De winnaars krijgen geldprijzen.
De winnaars moeten persoonlijk de prijs in ontvangst nemen, anders vervalt de prijs!

Bij twijfel of een wedstrijd doorgaat raadpleeg je de website van de Friesche Leeuw: www.friescheleeuw.nl.

De wedstrijdcommissie LWV de Friesche Leeuw.