Voorjaarscompetitie 2018

WV Snits en de LWV de Friesche Leeuw organiseren in 2018 samen weer de Voorjaarscompetitie. De wedstrijden worden verreden op zaterdag en starten steeds om 13.00 uur.

Het wedstrijdschema is als volgt:

  • 10 februari                 Leeuwarden ( Openingswedstrijd )
  • 17 februari                 Sneek
  • 24 februari                 Leeuwarden
  • 3 maart                      Sneek
  • 10 maart                    Leeuwarden
  • 17 maart                    Sneek
  • 24 maart                    Leeuwarden
  • 31 maart                    Sneek ( Finale )

De wedstrijden in Sneek worden verreden op het sportpark Schuttersveld, die in Leeuwarden op het wielerparcours Kalverdijkje-Zuid (8925 JJ ). Er wordt gereden in twee categorieën: Heren en Dames/Nieuwelingen. De Heren rijden één uur en drie ronden, de Dames Nieuwelingen drie kwartier en drie ronden. De deelnemers moeten minimaal in bezit zijn van een geldig basislidmaatschap 2018 van de KNWU of een eigen lidmaatschapskaart van WV Snits.

Zonder lidmaatschapskaart of licentie kun je niet deelnemen aan deze wedstrijden!!

Inschrijfgeld is € 3,00 per wedstrijd.  De inschrijving is open vanaf 40 min. voor de wedstrijd en sluit een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. In Leeuwarden is de inschrijving in de sportkantine het Leeuwenhonk, 8924 JJ bij het Kalverdijkje/Zuid. Vanaf de rotonde in het Kalverdijkje de bewegwijzeringsbordjes LWV de Friesche Leeuw volgen.

Er wordt gereden met MYLAPS transponders. Iemand die geen transponder heeft kan die bij de inschrijving huren voor € 5,00. Het aantal transponders is beperkt en op=op. Het inleveren van de transponders moet binnen twee uur na de wedstrijd. Het niet tijdig inleveren van de transponders heeft financiële consequenties.  Let op: WV Snits hanteert andere bedragen voor de verhuur van transponders.

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor  het klassement van de competitie ( 10,1 / 9 / 8 / 7 enz.). De uitslagen en de stand van de competitie  worden op de website van de LWV de Friesche Leeuw en WV Snits geplaatst. De prijsuitreiking is direct na de finalewedstrijd in Sneek.

De prijswinnaars moeten de prijs persoonlijk in ontvangst nemen. Anders vervalt de prijs!

Bij twijfel of de wedstrijd doorgaat raadpleeg je de website van de betreffende vereniging: www.wvsnits of www.defriescheleeuw.nl.